Herroepingsrecht

 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Blijkt dit bij aankomst van ons niet het geval te zijn, zal het geld van retour in vermindering worden gebracht aan je.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via traktatiesenbedankjesinstyle-wiesje@outlook.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Let op...!!!

 

De meeste producten die u via deze webshop koopt worden op maat (denk aan gepersonaliseerde stickers, voorkeur uit met of zonder snoepje etc.) volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Klachten

 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar: traktatiesenbedankjesinstyle-wiesje@outlook.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw klacht aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.