Levering en verzending

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Na betaling zal je bestelling binnen 1 a 2 werkdagen worden verzonden of kunnen worden opgehaald. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Je zal middels een e-mail op de hoogte gehouden worden als de bestelling verzonden is of kan worden opgehaald. De bestelling zal altijd verzonden worden met een track&trace code, tenzij anders afgesproken.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

- €6,95 met pakketpost en track en tracé code binnen Nederland.

- €12,- met pakketpost en track en tracé code naar België.

- Gratis verzending binnen NL, bij minimale besteding vanaf; €50,-.

 

Levering verloopt via een pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden binnen Nederland. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Traktaties en bedankjes in style is niet verantwoordelijk voor vertragingen of voor het kwijt raken van bestellingen op het moment dat de bestelling is aangeboden bij de vervoersmaatschappij Post NL. Ook voor eventuele schade aan bestelde artikelen tijdens of na verzending is Traktaties en bedankjes in style niet aansprakelijk. Mocht je één van deze situaties aantreffen, neem dan contact op met de vervoersmaatschappij Post NL en stel ons daarna ook zo snel mogelijk op de hoogte.