Kies voor één van deze kant-en-klare afscheidstraktaties en beleef een onvergetelijk afscheid!


✔️ Klanten beoordelen mij met een 9,8.

✔️ Verzending binnen 1 a 2 werkdagen.

✔️ GRATIS verzending binnen NL, bij minimale besteding vanaf; €75,-.

✔️ Bezorging in Nederland & België door Post NL

✔️ Veilig online betalen met IDEAL.

 Wordt er afscheid genomen van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal?!

Maar heb je weinig tijd en stiekem traktatie stress...?!

 

Afscheid nemen van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal is vaak een emotioneel en spannend moment..., zowel voor jou als voor je kind! Maar met één van deze onwijs leuke Kant-en-klare afscheidstraktaties kun je dit afscheid op een feestelijke manier vieren! Deze traktaties zijn speciaal ontworpen om het afscheid extra bijzonder te maken...

 

Met slechts een paar klikken hier in de webshop, kun je origineleleuke, feestelijke en betaalbare Kant-en-klare afscheidstraktaties bestellen! 

 

Ik begrijp dat je misschien last-minute beslissingen moet nemen of gewoonweg niet veel tijd hebt om te wachten. Daarom zorg ik ervoor dat je bestelling snel wordt verwerkt en binnen 1 a 2 werkdagen voor je word verzonden, zodat je ze tijdig hebt voor het afscheidsfeestje.

Het gemak en de snelle verzending maken het plannen van een afscheidsfeestje op deze manier een fluitje van een cent.

 

De traktaties zijn niet alleen gemakkelijk; doordat ze kant en klaar geleverd worden; direct klaar om uit te delen!

 

Maar ook origineel...

Er is namelijk een ruim wisselend assortiment in thema's waaruit je kunt kiezen;  Ik zwaai gedag, omdat ik naar de basisschool mag! *1 , Ik toeter je gedag, omdat ik naar de basisschool mag! *1Ik tover je gedag, omdat ik naar de basisschool mag! *1Ik brul heel hard gedag, omdat ik naar de basisschool mag! *2

 

Waarschijnlijk brengt het organiseren van een afscheidsfeestje al genoeg kosten met zich mee... Daarom heb ik ervoor gezorgd dat de Kant-en-klare afscheidstraktaties er in verschillende prijs categorieën zijn. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit en smaak, hierdoor is er vaak voor elk budget wel wat passends!

 

Je hebt zelf nog de mogelijkheid om een keuze te maken voor met of zonder een snoepje in de Kant-en-klare afscheidstraktaties

Op deze manier is er dus ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gezonde afscheidstraktatie zonder snoepje.

Hierdoor zijn de traktaties geheel gepersonaliseerd naar jouw eigen wensen!

 

De traktaties nog iets persoonlijker maken?! 

Daarvoor heb ik de leuke gepersonaliseerde stickers; met naam, leeftijd en afbeelding..., bijpassend bij de uitgezochte traktaties.

Lijkt je dit ook leuk?! Geef dit dan tijdig aan in het opmerkingen-veld bij je bestelling hier in de webshop. Aangezien je hier een kleine meerprijs per traktatie voor betaald, neem ik dan zo spoedig mogelijk contact met je op. LET OP!!! De levertijd van de traktaties kan hierdoor iets langer zijn; aangezien de gepersonaliseerde stickers door een ander bedrijf worden ontworpen en gemaakt...

 

Wist je dat je bestelling bij een minimale besteding vanaf €75,- GRATIS word verzonden?!

 

Als tip geef ik dan ook altijd vaak; bestel bij je bestelling van de Kant-en-klare afscheidstraktaties direct de Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties mee!

 

De traktaties liever ophalen?! Dit is ook zeker mogelijk en kan op afspraak bij mij thuis; uit de afhaalbox die naast de voordeur staat...

 

Dan als allerlaatste...; nog een leuke uitdeeltip voor je!

 

- Klanten komen vaak met de vraag; "Waarin deel ik de traktaties uit?!"

Hoe leuk is dit onderstaande klapkratje..., dit klapkratje is er in heel veel verschillende kleuren en maten..., de bijpassende letters en cijfers maken het geheel helemaal af!

Ben je op zoek naar gemak, snelle verzending, originele, leuke, feestelijke en betaalbare traktaties voor het afscheidsfeestje van je kind? Zoek dan niet verder!

 

Maak het afscheid van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal extra speciaal met één van deze onwijs leuke Kant-en-klare afscheidstraktaties Bestel vandaag nog en maak van het afscheid een onvergetelijke herinnering voor je kind en alle vriendjes en vriendinnetjes.

 

Welke traktatie je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat de traktaties met liefde en zorg worden gemaakt voor je.

 

Succes gegarandeerd!