Laat jouw waardering blijken, met één van deze kant-en-klare juf, meester en leidster traktaties!


✔️ Klanten beoordelen mij met een 9,8.

✔️ Verzending binnen 1 a 2 werkdagen.

✔️ GRATIS verzending binnen NL, bij minimale besteding vanaf; €50,-.

✔️ Bezorging in Nederland & België door Post NL

✔️ Veilig online betalen met IDEAL.

 Word er afscheid genomen van de juf/ meester of leidster aan het einde van het schooljaar of wil je hen in het zonnetje zetten?

Maar heb je weinig tijd en stiekem traktatie stress...?!

 

De Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties zijn de perfecte manier om afscheid te nemen aan het einde van het schooljaar of hen in het zonnetje te zetten. Ik begrijp dat je misschien niet altijd de tijd en energie hebt om zelf iets te maken, maar je wilt wel laten zien hoeveel je hun inzet waardeert.

 

Met slechts een paar klikken hier in de webshop, kun je origineleleuke, feestelijke en betaalbare Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties bestellen! 

 

Ik zorg ervoor dat je bestelling snel wordt verwerkt en binnen    1 a 2 werkdagen voor je word verzonden, zodat het uitdelen kan beginnen!

Het gemak en de snelle verzending maken het plannen van het afscheid nemen of hen in het zonnetje zetten tot een fluitje van een cent.

 

Deze traktaties zijn niet alleen gemakkelijk; doordat ze kant en klaar geleverd worden; direct klaar om uit te delen!

 

Maar ook origineel...

Er is namelijk een ruim wisselend assortiment, waaruit je kunt kiezen;  Juf traktatie *1 , Juf/meester traktatie *2 , Juf/meester traktatie *3 , Meester traktatie *1

 

In deze tijd is het allemaal al duur genoeg..., daarom heb ik ervoor gezorgd dat de Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties er in verschillende prijs categorieën zijn. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit en smaak, hierdoor is er vaak voor elk budget wel wat passends!

 

Je hebt zelf nog de mogelijkheid om een keuze te maken voor iets lekkers, creatiefs of decoratiefs

Op deze manier is er dus ook de mogelijkheid om te kiezen voor gezonde Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties

 

Hierdoor zijn de traktaties geheel gepersonaliseerd naar jouw eigen wensen!

Wist je dat ook zelf een keuze voor een sticker kunt maken?!

 

- Bedankt voor alles!

- Hiep hiep hoera!

- Knuf voor de juf!

- Voor de beste meester!

 

Hierdoor zijn de Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties geschikt voor meedere gelegenheden!

Ben je op zoek naar gemak, snelle verzending, originele, leuke, feestelijke en betaalbare traktaties om afscheid te nemen aan het einde van het schooljaar of de juffen, meesters of leidsters in het zonnetje te zetten?!

 

Kies dan voor één van deze  Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties. Laat mij je helpen om een blijvende indruk achter te laten en een glimlach op het gezicht van die bijzondere persoon te toveren. Want zij verdienen het om gevierd te worden voor hun onvermoeibare inzet.

 

De traktaties worden met liefde en zorg gemaakt voor je, zodat je kind met een gerust hart een unieke traktatie kan geven!

 

Succes gegarandeerd!