Maak van de geboorte een onvergetelijk moment, met één van deze kant-en-klare geboorte traktaties!


✔️ Klanten beoordelen mij met een 9,8.

✔️ Verzending binnen 1 a 2 werkdagen.

✔️ GRATIS verzending binnen NL, bij minimale besteding vanaf; €50,-.

✔️ Bezorging in Nederland & België door Post NL

✔️ Veilig online betalen met IDEAL.

 Is jouw zoon(tje) of dochter(tje) grote broer of zus geworden?!

Ben je net bevallen van je prachtige baby en heb je nu stiekem traktatie stress...?!

 

Je wilt graag je vreugde delen met je geliefden. Maar laat ik eerlijk zijn, na de bevalling heb je niet altijd de tijd en energie om urenlang bezig te zijn om traktaties te maken.

 

Gelukkig heb ik de perfecte oplossing voor jou; 

Kant-en-klare geboorte traktaties

 

Met slechts een paar klikken hier in de webshop, kun je origineleleuke, feestelijke en betaalbare Kant-en-klare geboorte traktaties bestellen! 

 

Leuk om te trakteren in de klas; als schooltraktatie, kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal door de trotse grote broer(s) of zus(sen)!

 

Ik zorg ervoor dat je bestelling snel wordt verwerkt en binnen    1 a 2 werkdagen voor je word verzonden, zodat er met trots uitgedeeld kan worden!

De traktaties zijn niet alleen gemakkelijk; doordat ze kant en klaar geleverd worden; direct klaar om uit te delen!

 

Maar ook origineel...

Er is namelijk een ruim wisselend assortiment waaruit je kunt kiezen; Ik ben een grote zus! *1 , Ik ben een grote broer! *2 , Ik ben een grote zus! *7 , Ik ben een grote broer! *4 etc; van peuter tot tiener dus!

 

Ik begrijp dat je naast alle andere kosten die gepaard gaan met een baby, misschien niet te veel wilt uitgeven aan geboorte traktaties. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat de Kant-en-klare geboorte traktaties er in verschillende prijs categorieën zijn. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit en smaak, hierdoor is er vaak voor elk budget wel wat passends!

 

Je hebt zelf nog de mogelijkheid hebt om een keuze te maken voor met of zonder een snoepje of koekje in de Kant-en-klare geboorte traktaties

Op deze manier is er dus ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gezonde geboorte traktatie zonder snoepje.

Hierdoor zijn de traktaties geheel gepersonaliseerd naar jouw eigen wensen!

 

De traktaties nog iets persoonlijker maken?! 

Daarvoor heb ik de leuke gepersonaliseerde stickers; met naam, leeftijd en afbeelding..., bijpassend bij de uitgezochte traktaties.

Lijkt je dit ook leuk?! Geef dit dan tijdig aan in het opmerkingen-veld bij je bestelling hier in de webshop. Aangezien je hier een kleine meerprijs per traktatie voor betaald, neem ik dan zo spoedig mogelijk contact met je op. LET OP!!! De levertijd van de traktaties kan hierdoor iets langer zijn; aangezien de gepersonaliseerde stickers door een ander bedrijf worden ontworpen en gemaakt...

 

Wist je dat je bestelling bij een minimale besteding vanaf €50,- GRATIS word verzonden?!

 

De traktaties liever ophalen?! Dit is ook zeker mogelijk en kan op afspraak bij mij thuis; uit de afhaalbox die naast de voordeur staat...

Ben je op zoek naar gemak, snelle verzending, originele, leuke, feestelijke en betaalbare traktaties voor de geboorte van je baby? Zoek dan niet verder!

 

Kies één van deze onwijs leuke Kant-en-klare geboorte traktaties. Laat mij je helpen om dit bijzondere moment te vieren en bestel vandaag nog en maak van de geboorte van je baby een onvergetelijke gebeurtenis!

 

De traktaties worden met liefde en zorg gemaakt voor je, zodat je kind met een gerust hart een unieke traktatie kan geven!

 

Succes gegarandeerd!