Feest zonder stress?! Met één van deze kant-en-klare verjaardagstraktaties een groot succes!


✔️ Klanten beoordelen mij met een 9,8.

✔️ Verzending binnen 1 a 2 werkdagen.

✔️ GRATIS verzending binnen NL, bij minimale besteding vanaf; €50,-.

✔️ Bezorging in Nederland & België door Post NL

✔️ Veilig online betalen met IDEAL.Is jouw kindje bijna jarig of net jarig geweest?!

Maar heb je weinig tijd en stiekem traktatie stress...?!

 

Laat ik eerlijk zijn, het organiseren van een verjaardag traktatie kan soms een hele opgave zijn. Je wilt iets leuks en origineels, maar het moet ook praktisch en betaalbaar zijn.

 

Gelukkig heb ik dan de perfecte oplossing voor jou;

Kant-en-klare verjaardagstraktaties

 

Met slechts een paar klikken hier in de webshop, kun je origineleleuke, feestelijke en betaalbare Kant-en-klare verjaardagstraktaties bestellen! 

 

Leuk om te trakteren in de klas; als schooltraktatie of om uit de delen op het kinderfeestje!

 

Ik begrijp dat je misschien last-minute beslissingen moet nemen of gewoonweg niet veel tijd hebt om te wachten. Daarom zorg ik ervoor dat je bestelling snel wordt verwerkt en binnen 1 a 2 werkdagen voor je word verzonden, zodat je ze op tijd hebt voor het grote feest!

Het gemak en de snelle verzending maken het plannen van een verjaardagsfeestje op deze manier een fluitje van een cent.

 

De traktaties zijn niet alleen gemakkelijk; doordat ze kant en klaar geleverd worden; direct klaar om uit te delen!

 

Maar ook origineel...

Met een ruim wisselend assortiment in thema's waaruit je kunt kiezen; Dino traktatie *1 , Unicorn traktatie *2 , Cars traktatie *1 , Paw Patrol traktatie *1 , Boerderij traktatie *3 , Prinsessen traktatie *2 , Superhelden traktatie *1 , Tiener traktatie *1 etc; van peuter tot tiener dus! 

 

Waarschijnlijk brengt het organiseren van een verjaardagsfeestje al genoeg kosten met zich mee... Daarom heb ik ervoor gezorgd dat de Kant-en-klare verjaardagstraktaties er in verschillende prijs categorieën zijn. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit en smaak, hierdoor is er vaak voor elk budget wel wat passends!

 

Je hebt zelf nog de mogelijkheid om een keuze te maken voor met of zonder een snoepje in de Kant-en-klare verjaardagstraktaties

Op deze manier is er dus ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gezonde verjaardag traktatie zonder snoepje.

Hierdoor zijn de traktaties geheel gepersonaliseerd naar jouw eigen wensen!

 

De traktaties nog iets persoonlijker maken?! 

Daarvoor heb ik de leuke gepersonaliseerde stickers; met naam, leeftijd en afbeelding..., bijpassend bij de uitgezochte traktaties.

Lijkt je dit ook leuk?! Geef dit dan tijdig aan in het opmerkingen-veld bij je bestelling hier in de webshop. Aangezien je hier een kleine meerprijs per traktatie voor betaald, neem ik dan zo spoedig mogelijk contact met je op. LET OP!!! De levertijd van de traktaties kan hierdoor iets langer zijn; aangezien de gepersonaliseerde stickers door een ander bedrijf worden ontworpen en gemaakt...

 

Wist je dat je bestelling bij een minimale besteding vanaf €50,- GRATIS word verzonden?!

 

Als tip geef ik dan ook altijd vaak; bestel bij je bestelling van de Kant-en-klare verjaardagstraktaties direct de Kant-en-klare juf/ meester of leidster traktaties mee!

 

De traktaties liever ophalen?! Dit is ook zeker mogelijk en kan op afspraak bij mij thuis; uit de afhaalbox die naast de voordeur staat...

 

Dan als allerlaatste...; nog een leuke uitdeeltip voor je!

 

- Klanten komen vaak met de vraag; "Waarin deel ik de traktaties uit?!"

Hoe leuk is dit onderstaande klapkratje..., dit klapkratje is er in heel veel verschillende kleuren en maten..., de bijpassende letters en cijfers maken het geheel helemaal af!

Ben je op zoek naar gemak, snelle verzending, originele, leuke, feestelijke en betaalbare traktaties voor het verjaardagsfeest van je kind? Zoek dan niet verder!

 

Kies één van deze onwijs leuke Kant-en-klare verjaardagstraktaties. Laat mij je helpen om dit bijzondere moment te vieren en bestel vandaag nog en maak van het verjaardagsfeest van je kind een onvergetelijke ervaring!

 

Welke traktatie je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat de traktaties met liefde en zorg worden gemaakt voor je.

 

Succes gegarandeerd!